YTÜ GradColloquium'24-Yapay Zeka Etkinliği Hk.

Fen Bilimleri Enstitüsü'nce düzenlenen ve öncelikli Ar-Ge alanları/yenilikçi konularda deneyimli araştırmacılarla lisansüstü öğrencileri buluşturan GradTalks serisi ve GradWorkshops ile disiplinler arası çok değerli akademik tartışmaların gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan GradColloquium ile kariyerlerinin başındaki lisansüstü öğrencilerine araştırmalarını uluslararası bir atmosferde sunma ve tartışma fırsatı vererek akademik gelişimlerine katkı sağlanması hedeflenmektedir. GradColloquium her yıl farklı bir alanda panel, poster ve sözlü sunumları ağırlayacaktır.
YTU GradColloquium 2024, kısa bir gelecekte sosyo-ekonomik ve bilimsel açıdan çok önemli değişikliklere yol açması beklenen ve hızlı yükselişine tanık olduğumuz «Yapay Zeka» alanında planlanmıştır. Tez çalışmalarını yapay zeka alanında sürdüren, geleceği tasarlayan genç bilim insanlarının bir araya gelerek araştırmalarını ve deneyimlerini paylaşarak yeni iş birlikleri oluşturabilmesi amacıyla YTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 4 Haziran 2024 tarihinde Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamamda GradColloquium 2024 gerçekleştirilecektir.
Organizasyon komitesi olarak, «Yapay Zeka» alanında çalışan doktora/yüksek lisans öğrencilerini ve değerli akademisyenleri YTÜ GradColloquium 2024’e davet etmekten ve katılımlarınızdan memnuniyet duyarız. Detaylar için tıklayınız.