Ana içeriğe atla

2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışması Teslimi ve Tez Jürileri Hk.

Bitirme Çalışmasının son teslim tarihi 08.01.2023 Pazartesi günü saat 16:00’dır. Tüm teslim işlemleri belirtilen tarih ve saate kadar yapılmalıdır. Belirtilen tarihten sonra teslim alma işlemi yapılmayacaktır.

Bitirme Çalışmasının teslimi için aşağıda verilen yol izlenmelidir. 

  1. Bitirme Çalışmaları PDF ve Word formatında, Teslim Formu PDF formatında aşağıda verilen link üzerinden sisteme yüklenmelidir. Dosya gönderiminin yapılabilmesi için yildiz.edu.tr uzantılı öğrenci mailleri ile giriş yapılması gerekmektedir.

Link: https://forms.office.com/r/hKGBNraazi

  1. Dosyaların ismi aşağıdaki gibi olmalıdır.

Bitirme Çalışması .pdf ve word dosyası ismi : Öğrenci Numarası_Bitirme Çalışması Başlığı

Teslim Formu .pdf dosyası ismi : Öğrenci Numarası_Teslim Formu

Formu yükledikten sonra açılan sayfanın çıktısının alınması, elle doldurulup imzalandıktan sonra diğer evraklar ile birlikte Bölüm Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir. 

  1. Bitirme Çalışması Teslim Formu’nda bulunan danışman kısmında, Bitirme Çalışması yapılan danışman öğretim elemanının ismi ve imzasının bulunması gerekmektedir. 

  2. Bitirme Çalışmaları ayrıca ilgili öğretim elemanına ve sunum yapılacak olan jürilere mail yoluyla da teslim edilmelidir.

  3. Grup halinde yapılan Bitirme Çalışmalarında, Bitirme Çalışması ve Bitirme Çalışması Teslim Formu’nun her bir öğrenci tarafından yüklenmesi gerekmektedir.

Bitirme Çalışması sunumları 17.01.2024 Çarşamba günü yapılacaktır. Sunum saatiniz hakkında çalışma yaptığınız öğretim üyesinden bilgi alabilirsiniz.

 

DD-022-YTÜ Lisans Öğretimi Bitirme Çalışması İlkeleri

FR-0956 Elektrik Mühendisliği Bölümü Bitirme Tezi Teslim Formu

FR-1281 Elektrik Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Kapak Sayfası Düzeni

FR-1282 Elektrik Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Kapak Sayfası Örneği

 

2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışması Jürileri
Bitirme Çalışması Yazım Kılavuzu