BİTİRME ÇALIŞMASI HK. (ÖNEMLİ !!!)

Bitirme Çalışması Hakkında;

ÖNEMLİ;

Üniversitemiz Senatosunun 09.11.2017 gün ve 2017/07-08 sayılı Senato kararı ile “YTÜ LİSANS ÖĞRETİMİ BİTİRME ÇALIŞMASI İLKELERİ” ne eklenen 6.madde gereği, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı GÜZ yarıyılından itibaren Bitirme Çalışması alan öğrencilerin, “Bitirme Çalışması Konusu”nun (İngilizce ve Türkçe olarak) USİSte gözüken ilgili Öğretim Üyesi tarafından girileceğinden dolayı öğrencilerimizin tezlerini teslim etmeden önce USİS’te gözüken öğretim üyesine bilgi verip(Hangi hoca ile yapıldığı,Tezin başlığı Türkçe ve İngilizce olarak), tezini yapmış olduğu ilgili Öğretim Üyesinden Tez Teslim Formuna İngilizce adının da yazılması gerekmektedir. Ayrıca Tez Teslim Tutanağında Danışman imzası olmayan öğrencilerin tezleri Bölüm Başkanlığı tarafından kabul edilmeyecektir.