BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİM DUYURUSU

• Bitirme Çalışması'nın teslim tarihi 20 Mayıs Pazartesi günüdür. Bitirme Çalışma'ları saat 16:00’a kadar Bölüm Sekreterliği’ne teslim edilecek olup, ilgili tarih öncesinde ve sonrasında teslim alma işlemi yapılmayacaktır.

• Öğrenciler Bitirme Çalışmalarını dijital formatta (PDF ve Word biçiminde ) oluşturup 4 Adet CD’ye basılmış olarak, Tez Teslim Tutanağı ile birlikte, Elektrik Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim edeceklerdir.

• Tez çalışmasının dijital hali her iki formatta (PDF ve Word biçiminde)  Numara_İsim_Soyisim_Bitirme _Tezi (Örn: 12013003_Mehmet_Yılmaz_Bitirme_Tezi) şeklinde isimlendirilmeli ve CD üzerine de tezi yapan Öğrencinin Numara, İsim Soyisim bilgileri ile birlikte danışmanının ünvanı, ismi ve soyismi yer almalıdır.

• 4 Nüsha olacak şekilde hazırlanan bu CD’ler tercihen kağıt bir CD zarfı veya plastik bir CD kabıyla teslim edilmelidir.

• Bitirme tezini alan öğrenci, tez danışmanın talep etmesi durumunda 1 adet kağıt baskı ve karton ciltli tezi hazırlayarak bizzat danışmanına ulaştırması zorunludur. (Bu durum için tez teslimi öncesinde tez danışmanınızdan bilgi alınız.)

• Ekteki Teslim Tutanağında bulunan danışman kısmında hangi öğretim üyesi ile tez yapılmış ise onun ismi ve imzasının bulunması gerekmektedir.

• Not: Bitirme Tezi grup çalışması halinde yapılmış ise Teslim Tutanağının her öğrenci tarafından ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.

• "Bitirme Çalışması Konusu"nun hem İngilizce hem de Türkçe olarak yazılması gerekmektedir.

LİSANS ÖĞRETİMİ BİTİRME ÇALIŞMASI İLKELERİ

FR-0956-Elektrik Mühendisliği Bölümü Bitirme Tezi Teslim Formu