BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİMİ VE TEZ JÜRİLERİ HK.

• Bitirme Çalışmasının teslim tarihi 06.06.2022 Pazartesi günü saat 16:00’dır. Tüm teslim işlemleri belirtilen tarih ve saate kadar yapılmalıdır. Belirtilen tarihten sonra teslim alma işlemi yapılmayacaktır.

Bitirme Çalışmasının teslimi için aşağıda verilen yol izlenmelidir.

1. Bitirme Çalışmaları PDF formatında aşağı verilen link üzerinden sisteme yüklenmelidir. PDF dosyasının ismi aşağıdaki gibi olmalıdır.

PDF Dosyası İsmi : Öğrenci Numarası_Bitirme Çalışması İsmi

Formu gönderdikten sonra çıkan sayfanın çıktısının alınması, elle doldurup imzalanarak, diğer evraklar ile birlikte Bölüm Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

2. Bitirme Çalışmaları, 3(üç) nüsha halinde ilgili öğretim elemanına elden teslim edilmelidir. Bitirme Çalışması teslim tutanağında bulunan danışman kısmında, hangi öğretim elemanı ile çalışma yapılmış ise ilgili öğretim elemanının ismi ve imzasının bulunması gerekmektedir.

3. Grup halinde yapılan Bitirme Çalışmalarında, ilgili teslim tutanağının her bir öğrenci tarafından ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.

4. Bitirme Çalışmaları, CD formatında,  Bölüm Sekreterliğine, Bitirme Çalışması Teslim Formu ve 1. Maddede istenen form çıktısı ile birlikte teslim edilecektir. CD kapak sayfasında Bitirme Çalışmasını gerçekleştiren öğrenci bilgileri (Öğrenci numarası_Öğrenci İsim-Soyisim) ile danışman öğretim elemanın ismi yer almalıdır.

• "Bitirme Çalışması Konusu"nun hem İngilizce hem de Türkçe olarak yazılması gerekmektedir.

• Bitirme Çalışması sunumları 14.06.2022 tarihinde yapılacaktır. Sunum saatiniz hakkında çalışma yaptığınız öğretim elemanımızdan bilgi alabilirsiniz.

DD-022-YTÜ Lisans Öğretimi Bitirme Çalışması İlkeleri

FR-0956 Elektrik Mühendisliği Bölümü Bitirme Tezi Teslim Formu