BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİMİ VE TEZ JÜRİLERİ HK.

Bitirme Çalışması ve Bitirme Çalışması Teslim Formu’nun aşağıda verilen link üzerinden yüklenmesi için son tarih 05.06.2023 Pazartesi günü saat 17:00’dır. Tüm yükleme işlemleri belirtilen tarih ve saate kadar yapılmalıdır. Belirtilen tarihten sonra teslim alma işlemi yapılmayacaktır.

Bitirme Çalışmalarının aşağıda verilen ilkelere uygun olarak hazırlanması gerekmektedir.

2022-2023 Bahar dönemi dersleri ve sınavlarının uzaktan yapılması nedeniyle “elden teslim” ve “CD teslimi” yapılmayacaktır.

Bitirme Çalışması sunumları 14.06.2023 Çarşamba günü yapılacaktır. Sunum saatiniz hakkında çalışma yaptığınız öğretim elemanından bilgi alabilirsiniz.

Bitirme Çalışmasının teslimi için aşağıda verilen yol izlenmelidir.

1. Bitirme Çalışması Teslim Formu’nda bulunan danışman kısmında, danışman öğretim elemanının ismi ve imzasının bulunması gerekmektedir.

2. Bitirme Çalışması ve Bitirme Çalışması Teslim Formu’nun .pdf formatında aşağı verilen link üzerinden sisteme yüklenmelidir. .pdf dosyasının ismi aşağıdaki gibi olmalıdır. Dosya gönderiminin yapılabilmesi için yildiz.edu.tr uzantılı öğrenci mailleri ile giriş yapılması gerekmektedir.

Bitirme Çalışması .pdf dosyası ismi : Öğrenci Numarası_Bitirme Çalışması Başlığı

Teslim Formu .pdf dosyası ismi: Öğrenci Numarası_Teslim Formu

3. Bitirme Çalışmaları ayrıca ilgili öğretim elemanına mail yoluyla da teslim edilmelidir.

4. Grup halinde yapılan Bitirme Çalışmalarında, Bitirme Çalışması ve Bitirme Çalışması Teslim Formu’nun her bir öğrenci tarafından yüklenmesi gerekmektedir.

Teslim Formları Yükleme Bağlantısı

DD-022-YTÜ Lisans Öğretimi Bitirme Çalışması İlkeleri