Çok Disiplinli Tasarım Projesi Süreçleri Hk.

1) Çok Disiplini Tasarım Projesi dersi için her takım sonuç raporu hazırlamalıdır ve 10 Ocak 2022 tarihine kadar danışmanlarına bu raporu teslim etmelidir.

2) Çok Disiplinli Tasarım Projesi dersinin Proje Pazarı 19 Ocak 2022, Çarşamba günü (2. Final Haftası) 09:00-12:00 arasında, Fakültemiz Konferans Salonu önünde ve Bölüm alt koridorlarındaki boş alanlarda yapılacaktır. Gruplar bu alanlarda projelerini sergileyecektir. Tüm grupların proje pazarına proje çıktılarıyla katılması zorunludur. Proje pazarına katılmayan gruplar, Çok Disiplinli Tasarım Projesi dersinden başarısız olacaktır. Takımdaki her öğrencinin proje pazarında olması zorunludur (COVİD pozitif olanlar raporlarını Bölüm Başkanlıklarına beyan etmelidir).

3) Her bir takım projelerini tanıttıkları ve projenin çalışmasını gösteren 3-5 dakikalık videolar hazırlamak zorundadır. Bu videolar Fakültemiz Youtube kanalında yayınlanacaktır. Her ÇDTP Takım'ı hazırladıkları 3-5 dakikalık videolarını ve ekte verilen KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) izin formunu  eefytu@gmail.com e-posta adresine 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 23:59'a kadar göndermelidirler.  Bu video aynı zamanda Danışman Öğretim Üyesine gönderilmelidir.

4) Bu adrese gönderilecek video dosyalarının adları ÇDTP2021_KOM4991_grup_xx(no) şablonunda olmalıdır. Burada parantez içine takımların kayıt oldukları grup numarası bilgileri yazılmalıdır.

5) Videonun başlangıcında takım üyeleri kendilerini tanıtmalıdırlar ve belirtilen süreyi aşmayacak şekilde yaptıkları projenin çalışır halini ayrıntılarıyla anlatmalıdır ve projelerinin maketi ve çalışması videoda gösterilmelidir.

Fakülte ÇDTP Yarışması :

-ÇDTP Yarışması düzenlenecektir. Takımınızın bu yarışmaya katılmasını istiyorsanız 12 Ocak 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Danışmanınız aracılığıyla Bölüm Başkanlığınıza e-posta ile başvuru yapmanız gerekmektedir. ÇDTP yarışması için ayrı bir değerlendirme jürisi bulunmaktadır. Bu jüri sadece yarışmada dereceye girenleri belirleyecektir. Proje yarışmasına başvuran takımlar ÇDTP proje pazarında Jüri tarafından değerlendirilecektir. Ayrı bir yarışma veya sunum yapılmayacaktır. Yarışmaya katılan takımlar farklı olarak ÇDTP sonuç raporlarını da eefytu@gmail.com ve ayten@yildiz.edu.tr adreslerine göndermelidirler.

FR-1674- Elektrik Elektronik Fakültesi KVKK İzin Formu

DD-063-EEF Çok Disiplinli Tasarım Projesi Dersi Uygulama Esasları