Ders Kapasite Artırımları ve Bölüm ile İletişim Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle kayıt dönemi içerisinde yoğunluktan ötürü ders kayıtları ile ilgili taleplerinize maalesef telefon yolu ile cevap verilemeyecektir. Bu bağlamda ilgili “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında” duyurumuzun incelenmesi, hala anlaşılmayan durumlar var ise ytuelmblm@gmail.com e-posta adresi yolu ile konu hakkında irtibata geçilmesi gerekmektedir. Belirtilen e-posta adresi dışında farklı kişisel e-posta adreslerine gönderilen e-postalar yanıtlanmayacaktır. Bahsi geçen ders kayıtları duyurusunda açıkça belirtilen hususlar ile ilgili lütfen kişisel durumları kapsayan ek taleplerde bulunmayınız.

·        Seçimlik ders havuzlarında bulunan derslerimiz ile laboratuvar derslerimizin, sahip olduğumuz fizikî imkânlar kapsamında sınırsız kapasite ile açılmaları mümkün değildirBu sebeple bu derslerde Bölüm Kurulu kararları gereği, açıklanan kontenjanlar dolduktan sonra ancak sınırlı kontenjan artırımı uygulanacaktır.

·        Kayıt döneminden sonra resmi mazeretleri içeren dilekçe değerlendirmelerinde de, ancak kontenjanı uygun olan derslere Bölüm Kurulu kararı ile aktarım yapılabilecektir.

Derslerin kontenjanları gün içerisinde kontrol edilecek, ihtiyaç durumunda ve yukarıdaki açıklamalar kapsamında sadece 09:30'da ve 15:30'da kapasite artırımı yapılabilecektir.

*Telefon veya e-mail üzerinden kontenjan talebi alınmayacaktır.

·        Öğrenciler kapasite sorunu nedeniyle kayıt olamadıkları dersleri bu dilimlerin hemen sonrasında kontrol edebilirler, kontenjanı uygun olan derse kayıt olabilirler.

Elektrik Mühendisliği Bölümü