Dilekçe ile Alınacak Dersler Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Senatosunun kararı gereğince; derslerimizde kontenjanlar maksimum seviye çıkartılmaktadır. Kontenjan artışları düzenli olarak kontrol edilip yapılmaktadır.

• ELM4632 PLC Lab. dersi; farklı bölümden görevlendirilen öğretim üyesi tarafından verildiği için kontenjan artırımı yapılamamaktadır.
  • ELM4061 Mühendislik tasarımı ve ELM4000 Bitirme Çalışması derslerinde tüm grupların kontenjanları dolunca artırım yapılacaktır.
  • Aynı kodlu aynı saatte açılan derslerimizde, tüm kontenjanlar dolduktan sonra artırım yapılacaktır.
  • ELM4112 İşletmede Mesleki Eğitim 1, ELM4122 İşletmede Mesleki Eğitim 2, ELM4132 İşletmede Mesleki Eğitim 3, ELM4142 İşletmede Mesleki Eğitim 4 dersleri; KOOP başvurusu yapan, başvurusu kabul edilen ve bu dönem işletmede mesleki eğitim yapacak olan öğrencilerimiz için açılmıştır. Bu öğrencilerimiz bu dersleri dilekçeyle alacaklardır. Öğrencilerimizin dilekçelerini en geç 02.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar elmblm@yildiz.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir. (KOOP ile ilgili sorularınız hakkında Bölüm KOOP temsilcimizden bilgi alabilirsiniz)
  • ELM kodlu olmayan derslerin artırımları ve tanımlamaları dersi veren Bölüm tarafından yapılmakta olup bu konudaki tanımlama ve artırım taleplerinizi ilgili bölümlere iletebilirsiniz.

Çakışan derslerde; çakışan dersten birini daha önce almış ve devamsızlık haricinde bir notla kalmış olmanız halinde dilekçeyle alabilirsiniz. Daha önce almadığınız dersleri çakışma durumunda almanız mümkün değildir.

Çakışan derslerle ilgili dilekçelerinizi ve mazereti nedeniyle ders kaydı yapamayan öğrencilerimizin dilekçelerini en geç 02.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar elmblm@yildiz.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.(Dilekçe örneği aşağıda sunulmuştur.)

FR-0531-Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçesi

Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı