Elektrik Mühendisliği Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Kapsamında Üniversitelere Yerleştirme İşlemleri Hk.

2023-2024 akademik yılına ait erasmus aday öğrenci yerleştirme toplantısı 24.03.2023 Cuma günü Saat 20.30’da online olarak yapılacaktır. Toplantıya http://online.yildiz.edu.tr/JoinMeeting?organizationid=646bebbc-56ee-42fb-84b7-9ca8d19339bf&meetingid=91515c76-e546-4fea-a6aa-6eeb4fa92ad2 linkinden ulaşabilirsiniz. Toplantıya gelmeden önce aşağıda belirtilen hususlara lütfen dikkat ediniz.

•    Tercihler erasmus ofisinin yayınlamış olduğu listedeki başarı sırasına göre yapılacaktır.
•    Seçmeyi düşündüğünüz üniversiteleri kendinize göre sıralı olarak belirleyiniz. Tercih sırası size gelene kadar ilk sıraya yazdığınız üniversitelerin kontenjanları dolmuş olabilir. Bu nedenle listenize en az 3-4 üniversite yazınız.
•    Seçmeyi düşündüğünüz üniversitelerin dil şartı, dönem şartı, son başvuru tarihleri gibi hususlarına muhakkak dikkat ediniz. Bu hususları bizim ya da karşı üniversitenin ilgili web sayfalarından (ör: ikili anlaşmalardan vs.) bulabilirsiniz. Ayrıca ekte paylaşılan pdf’den üniversite koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.
•    Üniversiteler hakkında edinilecek bilgilerden tamamen siz sorumlusunuz. Tercihler sırasında işleyişin aksamaması için üniversiteler hakkında sorulacak sorulara maalesef cevap verilemeyecektir.
•    Herkes kendi adına tercihte bulunacak ve toplantıya katılamayanlar için ikinci bir toplantı yapılmayacaktır. Bu nedenle toplantıya katılımınız önem arz etmektedir.
•    Seçim sonrası süreç ile ilgili bilgi toplantıda verilecektir.

Erasmus Anlaşma Exceli