İşletmede Mesleki Eğitim (KOOP) hk.

KOOP şartlarını sağlayan 4.Sınıf öğrencilerimizden;

• Alttan dersi bulunmayan

• Genel not ortalaması 3.00 ve  üzerinde olan

• 8.Yarıyılda (4.Sınıf Bahar Döneminde) bulunan MES5.1, MES5.2, SOS1.1, SOS1.2, Stajları ve ELM4000 Bitirme Çalışması dersleri haricindeki tüm derslerini tamamlayacak olan,

Öğrencilerimizin 06.10.2022 günü saat 12:00’a kadar Bölüm Başkanlığımıza

FR-1727-İşletmede Mesleki Eğitim Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi” formunu doldurarak teslim etmesi gerekmektedir.

NOT: 8.Yarıyılda (4.Sınıf Bahar Döneminde) bulunan ELM4042 Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve  ELM4622 Güç Elektroniği Lab.2 derslerini almamış öğrencilerimizi Mazeretli Ders Kayıt dilekçelerini başvuru evraklarıyla birlikte vermeleri gerekmektedir. İlgili dersler sadece KOOP başvuru şartlarını sağlayan ve başvurusu kabul edilen 4.Sınıf öğrencilere eklenecektir. Ders çakışması olması durumunda öğrencilere ilgili ders eklenemeyeceği için başvurusu kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU EVRAKLARININ BÖLÜM BAŞKANLIĞIMIZA ELDEN VE ISLAK İMZALI OLARAK 06.10.2022 GÜNÜ SAAT 12:00’A KADAR TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.