Kurban Bayramı Tatilinin 10 Gün Olması Nedeniyle STAJ süreleri 2 gün uzayan öğrencilerimizin DİKKATİNE

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere 28-29 Ağustos 2017 tarihlerinin resmi olarak Bayram tatiline eklenmesi ile bayram tatilinin 10 gün olmasına karar verilmişti. Devlet kuruluşlarının bu tarihlerde çalışmaması ve bazı özel işletmelerin de (28-29 Ağustos 2017) bu karara uyması ile bazı öğrencilerimizin stajlarında 2 iş günü eksik meydana gelmiştir. Bu eksikliğin giderilmesi amacıyla, 28-29 Ağustos tarihlerinde tatil sebebiyle kapalı olan özel ve/veya devlet kuruluşlarında staj yapan öğrencilerin, stajlarının uzatılmasını talep eden aşağıdaki formatta yazılmış bir e-postayı 08.09.2017 saat 16:00’a kadar, gamzed@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri durumunda, stajları 2 iş günü kadar uzatılarak mağduriyet ortan kaldırılacaktır.

NOT: Örnek e-posta  formatında, e-posta konusuna aşağıdaki bilgiyi yazmanız ve boşluk olan yerlere de okul numaranızı, adınızı, soyadınızı, staj başlangıç- bitiş tarihlerinizi yazmanız gerekmektedir.

ÖRNEK E-POSTA

E-posta konusu: Elektrik Mühendisliği Bölümü Staj Uzatılması Hakkında

“Üniversitemizin ………………. numaralı Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi …… (isim-soyisim)…. olarak, …………….. - …………….  tarihleri arasında yapmam gereken stajın bitiş tarihinin, bayram tatilinin 10 güne uzaması nedeniyle, 2 iş günü kadar uzatılmasını, staj yaptığım kuruluşun da bilgisi dahilinde olmak üzere talep ediyorum.’’