LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ

Değerli Öğrenciler,

2016-2017 Öğretim yılında kayıt olan bütün öğrenciler yönetmelik gereği, 5004 kodlu "Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik" dersini de öğrenimleri içinde almaları gerekmektedir.

Bu ders bu dönem bölümüzde açılmamıştır, diğer bölümlerden alınabilmektedir.

ELM6202 kodlu ders bu döneme özel sınırlı kontenjanla açılmıştır, kapasite işlemi yapılmayacaktır.

Bölümümüzde açılan derslerin kontenjanları bölüm kurulu kararları gereği sadece genel kontenjanlar dolduğu zaman artırılabilecektir; bunun dışında kontenjan düzenlemesi yapılamayacaktır.

Lisansüstü derslerinin kontenjanları; gün içerisinde devamlı kontrol edilecek, ihtiyaç durumunda ve ders kayıt kuralları kapsamında;

09:00 - 11:30 - 13:30 - 16:00 saatlerinde kapasite artırımı yapılabilecektir.

Öğrenciler kapasite sorunu nedeniyle kayıt olamadıkları dersleri bu dilimlerin hemen sonrasında kontrol edebilirler, kontenjanı uygun olan derse kayıt olabilirler.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

ELEKTRİK MAKİNALARI VE GÜÇ ELEKTRONİĞİ PROGRAMI