MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı Hk.

İşverenlerle öğrencileri buluşturacak ve her yıl 300 gence bilişim alanında istihdam sağlayacak MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı’nın başvuruları devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük işveren sendikası Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirdiği MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı ile genç yetenekleri geleceğe hazırlıyor.
Dünyanın en gelişmiş, en kapsamlı dijital dönüşüm ve yetkinlik merkezi MESS Teknoloji Merkezi (MEXT) ortaklığında gerçekleştirilen programdan üniversitelerin STEM bölümlerinde okuyan 3. veya 4. sınıf öğrencileri ya da yeni mezun olup henüz iş gücüne katılmamış gençler yararlanabiliyor. Ücretsiz olarak sunulacak eğitimlerin yanı sıra genç yetenekler, Türkiye’nin öncü kuruluşlarında uzun dönemli staj ve iş fırsatı elde edebiliyor.
MEXT BİL-İşim Programı’na mextbilisim.com adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz.
Üstelik MEXT fırsatları globalde de sizlerle. Mezunlarımıza tüm dünyadan iş birliği yaptığımız firmalarda kariyer fırsatı sunuyoruz. Detaylı bilgi edinmek ve başvuru formuna ulaşmak için: www.mextbilisim.com/
Son Başvuru Tarihi: 24 Haziran 2022

MEXT