Mezuniyet Töreni Duyurusu

DUYURU

Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni 24.06.2019 Pazartesi saat 14:00’te Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki formu 19 Haziran Saat 23:59’a kadar doldurmaları gerekmektedir.

Daha önce bu Google uygulamasından kayıt yapanların bir daha kayıt yapmaması rica olunur.

Elektrik-Elektronik Fakültesi Cübbe Dağıtım Tarihleri:

21.06.2019 Cuma ve 24.06.2019 Pazartesi

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin tören sırasında cübbe ve kep giymesi gerekmektedir. Cübbe ve kepler yukarıdaki tarihlerde YTÜ Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kültür ve Kongre Merkezi’nden 30 TL karşılığında temin edilecektir. Cübbe ve kepler, fotoğraflı kimlik karşılığında alınıp tören sonrasında aynı şekilde iade edilecektir.

Tören akışı aşağıdaki gibi olacaktır.

1. İstiklal Marşı ve saygı duruşu

2. Tören konuşmaları