ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2017 yılı 3. dönem sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimizden Büşra Şen ve Hacı Mehmet IŞIK'ın, Y.Doç.Dr.Sibel ZORLU PARTAL danışmanlığında yürüttükleri "Kablosuz, Giyilebilir Elektrokardiyogram Cihazı ve Hasta Takip Sistemi" konulu bitirme tezleri 4000TL ile desteklenen projeler arasında yer almıştır.

Proje aynı zamanda "Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezi Yarışması"nda da finale kalmıştır. Final Sergisi Konya-Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsünde bulunan Müze binasında 20-21-22 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, yarışmanın finalinde ise gönülden başarılar diliyoruz.

Not: Öğrencilerimiz 2017 Haziran döneminde mezun olmuşlardır.