Yaz Okulu Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

İlgili kurul kararı neticesinde, bölümümüz tarafından YAZ OKULU için onaylanan üniversiteler liste halinde aşağıda belirtilmiştir. Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimizin,

• Dilekçe ekinde yaz okulunda ders alınacak üniversitelerin, ilgili bölüm ve fakültelerinden alınmış onaylı (imzalı ve mühürlü) ders içerikleri mutlaka bulunmalıdır.

• Talep edilen ders içerikleri ve kredileri intibak koşullarını sağlamalıdır.

• Sadece listede bulunan Üniversitelerden ders alınabilir, farklı bölüm ve fakültelerden ders alınması mümkün değildir.

• Dersin diline önemle dikkat edilmelidir (EN ders yerine TR ders alınamaz; fakat TR ders için diğer üniversiteden EN ders alınabilir).

• Yaz okulunda en fazla 9 kredilik ders alınabilir.

• Aynı anda farklı üniversitelerden veya aynı programdan birden fazla ders alınması durumunda "ders çakışmasının" olmadığını belgeleyen ders programları da dilekçeye eklenmelidir.

Üniversite Adı

Bölüm