Yaz Okulu Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

İlgili kurul kararı neticesinde, bölümümüz tarafından YAZ OKULU için onaylanan üniversiteler liste halinde aşağıda belirtilmiştir. Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimizin,

• Dilekçe ekinde yaz okulunda ders alınacak üniversitelerin, ilgili bölüm ve fakültelerinden alınmış onaylı (imzalı ve mühürlü) ders içerikleri mutlaka bulunmalıdır.

• Talep edilen ders içerikleri ve kredileri intibak koşullarını sağlamalıdır.

• Sadece listede bulunan Üniversitelerden ders alınabilir, farklı bölüm ve fakültelerden(Teknoloji Fakültesi, Fen Edebiyat,Eğitim vb.) ders alınması mümkün değildir.

Yaz okulunda servis dersi almak isteyen öğrencilerimiz söz konusu dersleri ancak aşağıda belirtilen üniversitelerden alabilirler. Öğrencilerimizin ayrıca almak istedikleri servis derslerinin içeriklerini üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesinin ve Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulu’nun ilgili bölümünden onaylatarak bölümümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

• Dersin diline önemle dikkat edilmelidir (EN ders yerine TR ders alınamaz; fakat TR ders için diğer üniversiteden EN ders alınabilir).

• Yaz okulunda en fazla 9 kredilik ders alınabilir.

• Aynı anda farklı üniversitelerden veya aynı programdan birden fazla ders alınması durumunda "ders çakışmasının" olmadığını belgeleyen ders programları da dilekçeye eklenmelidir.

Üniversite Adı

Bölüm