Yaz Okulu Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

2022/15 sayılı ve 07.06.2022 tarihli Bölüm Kurulu toplantısında alınan karar gereğince, ekteki tabloda belirtilen derslerin açılması uygun bulunmuştur. Bölümümüzden onay almadan diğer üniversitelerden alınan dersler kabul edilmemektedir.

İlgili kurul kararı gereğince, Bölümümüzde yaz okulunda açılmayan bölüm derslerini öğrencilerimiz sadece,  aşağıdaki tabloda belirtilen üniversitelerin belirtilen bölümlerinden alabilirler.

Bölümümüzde açılmayan ve üniversitemizin diğer bölümlerinde eş değeri yaz okulunda açılmayan dersleri için;

• Talep edilen ders içerikleri ve kredileri intibak koşullarını sağlamalıdır.

• Sadece listede bulunan Üniversitelerin belirtilen Bölümlerinden ders alınabilir, farklı bölüm ve fakültelerden ders alınması mümkün değildir.

• Dersin diline önemle dikkat edilmelidir (EN ders yerine TR ders alınamaz; fakat TR ders için diğer üniversiteden EN ders alınabilir).

Yaz okulunda en fazla 9 kredilik ders alınabilir.

• Aynı anda farklı üniversitelerden veya aynı programdan birden fazla ders alınması durumunda "ders çakışmasının" olmadığını belgeleyen ders programları da dilekçeye eklenmelidir.

• Üniversitemizde açılmayan servis dersleri için, ilgili dersi veren bölüm başkanlığına ders almak istediği üniversitenin ders içeriğini onaylattıktan sonra, Bölüm Başkanlığımıza “FR-1280 Elektrik Mühendisliği Bölümü Yaz Okulu Başvuru Formu” ve “Onaylı Ders İçeriği” ile başvuru yapması gerekmektedir.

Üniversite Adı

Bölümü

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Elektrik Mühendisliği

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

2021-2022 Elektrik Mühendisliği Yaz Okulu Ders Programı (Güncel:18/07/2022)

YAZ OKULU İLE İLGİLİ TÜM DUYURULAR İÇİN;

https://ogi.yildiz.edu.tr ADRESİNİ TAKİP EDİNİZ.