YENİ DUYURU!! KENDİ PROGRAMLARI DIŞINDA DERS SEÇEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Sevgili Öğrenciler,

1.) Bölüm tarafından dün (12 Eylül 2017) yapılan duyuruda da açıklandığı üzere, Senato ve Bölüm Kurulu kararları gereği -kayıt duyurusundaki durumlar hariç- I Öğretim öğrencileri II. Öğretimden ve II Öğretim öğrencileri de I. Öğretimden ders seçemezler. Ancak yapılan incelemede bazı derslerde bu kararların dışında ders seçen öğrenciler olduğu tesbit edilmiştir. Kendi öğretim programı dışında ders seçen bu öğrencilerin, acil olarak aldıkları dersi silip, dersi kendi programlarından seçmeleri gerekmektedir. Dersi silmeyen öğrencilerin dersleri, sistemden otomatik olarak silinecektir.

2.) Daha önce web sitemizde ilan edilen duyuruda da belirtildiği gibi, MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA öğrencilerine tanımlanan aşağıdaki (TR) kodlu dersler, sadece bu öğrenciler için açılmıştır. Diğer hiçbir öğrencinin bu dersleri almaması gerekmektedir; alınması halinde  bu dersler öğretim planında geçersiz olduğundan, silinecektir.

ELM3231 İşaret ve Sistemler (TR) G3
ELM2021 Elektromanyetik Alan Teorisi (TR) G5