14.RLC GÜNLERİ

İle Hamle Sırası Sende !

“Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği” büyük yeniliklerle ve farklı konseptiyle 14.senesinde sizlerle buluşuyor !

Elektrik, Otomasyon, Aydınlatma, Enerji, Otomotiv gibi birçok sektörü mercek altına alan, IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen İstanbul’daki en büyük kariyer etkinliği olan 14.RLC Günleri etkinliği 20-21-22 Şubat 2018 tarihlerinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde !

RLC Günleri, öğrenci-sanayi-akademisyen üçlüsünü bir araya getirerek firmalarla öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamak, öğrencileri sektörün dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgilendirerek sektör için daha kaliteli ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak; aynı zamanda gelişen teknolojiyi takip ederek, katılımcılarına bunlardan faydalanma imkânı sunmaktır.

14.RLC Günleri’nde Hangi Konular İşlenecek ?

Endüstri 4.0, Savunma Sanayi, Robot Devrimi, Elektrikli Araçlar, Solar Enerji, Otonom Araçlar, Enerji Verimliliği, Elektrik İletimi ve Dağıtımı, Havacılık, Endüstriyel Otomasyon, Girişimcilik, Robot Terbiyeciliği, İş Hayatında Kadın, Dijitalleşme, Kariyer Yönetimi gibi birçok ilgi çekici ve gündemde olan konu etkinliğimizde yer alacak.

Eğer siz de; Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz! diyenlerdenseniz 14.RLC Günlerine etkinliğine davetlisiniz!