Ana içeriğe atla

2024-2025 Erasmus Aday Öğrenci Toplantısına Katılmayanlar İçin Ek Yerleştirme Toplantısı

Sevgili öğrencilerimiz,
 
2024-2025 akademik yılına ait Erasmus aday öğrenci yerleştirme toplantısı 21.03.2024 perşembe günü saat 12.00’da C-150 numaralı sınıfta gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya katılamayan arkadaşlar için son bir tercih fırsatı verme kararı alındı.
 
Tercih yapmak isteyen öğrenciler  25.03.2024 Pazartesi günü saat 21:30'da online olarak toplantıya katılabilirler. Toplantı linki mail adreslerinize iletildi. 
 
Toplantıya gelmeden önce aşağıda belirtilen hususlara lütfen dikkat ediniz.
 
  • Tercihler Erasmus ofisinin yayınlamış olduğu listedeki başarı sırasına göre yapılacaktır.
  • Seçmeyi düşündüğünüz üniversiteleri kendinize göre sıralı olarak belirleyiniz. Tercih sırası size gelene kadar ilk sıraya yazdığınız üniversitelerin kontenjanları dolmuş olabilir. Bu nedenle listenize ekteki üniversite listesinden en az 3-4 üniversite yazınız.
  • Seçmeyi düşündüğünüz üniversitelerin dil şartı, dönem şartı, son başvuru tarihleri gibi hususlarına muhakkak dikkat ediniz. Bu hususları bizim ya da karşı üniversitenin ilgili web sayfalarından (ör: ikili anlaşmalardan vs.) bulabilirsiniz. Ayrıca ekte paylaşılan pdf’den üniversite koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Üniversiteler hakkında edinilecek bilgilerden tamamen siz sorumlusunuz. Tercihler sırasında işleyişin aksamaması için üniversiteler hakkında sorulacak sorulara maalesef cevap verilemeyecektir. 
  • Herkes kendi adına tercihte bulunacak ve toplantıya katılamayanlar için yeni bir toplantı yapılmayacaktır. Bu nedenle toplantıya katılımınız önem arz etmektedir. 
  • Seçim sonrası süreç ile ilgili bilgi toplantıda verilecektir.