YEO Yaz Staj Programı Hk.

YEO Yaz Staj Programı: Mühendislikte İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Yolculuğu!

YEO, 2004 yılından bu yana yenilikçi yapısını işin odağına koyarak karbon salımını azaltan, sürdürülebilir enerji tedariği için dijitalleşme ile endüstrilere değer katan, hayata dokunan çözümler üretmektedir.

"Bizce Mümkün!" felsefesiyle hareket eden YEO, mühendislik alanında öğrenim gören genç yeteneklerle bir araya gelerek sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama hedefini benimsemektedir.

Aşağıdaki özellikler seni tanımlıyorsa, seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız:

🌟 Teknoloji, enerji ve endüstri sektörlerinde kariyer yapmayı düşünüyorsan

💼 İnovatif projelerde yer almak seni heyecanlandırıyorsa

🌈 Dinamik bir çalışma ortamında ve takım ruhuna sahip bir ekip içinde çalışmak istiyorsan

Başvuru Koşulları:

• Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinde 4.sınıf lisans öğrencisi olmak
  • Minimum haftada 3 gün Kartal ofiste çalışabilecek
  • Staj süresinde sigortan okul tarafından karşılanıyorsa
  • İş birliği ve takım çalışmasına yatkın olmak
  • Yenilikçi düşünme ve sürdürülebilirlik konularına ilgi duymak

Son başvuru tarihi 30 Nisan 2024 olup başvurular 2024 YEO Yaz Staj Programı adresi üzerinden yapılmaktadır.

YEO- İnsan ve Kültür Departmanı